Aardappeldemodag: Jonge Boeren Programma | Syngenta Nederland

You are here

Aardappeldemodag: Jonge Boeren Programma

Akkerbouwzaden
22.08.2018
Syngenta verzorgt lezing Jonge boeren programma op aardappeldemodag

Biertje-Bitterbal-Bedrijfsovername. Hét programma voor (het) nieuwe boeren op de Aardappeldemodag

Staat er een bedrijfsovername voor je deur of heb je er net één gehad? Ben je op zoek naar handvatten die je kunnen helpen bij beslissingen in diverse schakels van het bedrijfsproces? Kom dan naar het programma voor jou in je toekomstige nieuwe rol als boer. Geen lange, saaie lezingen maar praktische zaken waar je mee te maken krijgt, een actief programma met partijen waarmee je later in gesprek kan gaan om je kennis te vergroten.

Syngenta verzorgt ook korte lezing tijdens het programma

Edward vander Linden van Syngenta verzorgt een korte lezing over wat innovaties en New Farming Technologies kunnen bijdragen aan een duurzame inzet van gewasbeschermingsmiddelen
Hoe kun je je productie hoog houden en tegelijkertijd verduurzamen? Wat kunnen innovaties en New Farming Technologies bijdragen aan een duurzame inzet van gewasbeschermingsmiddelen? En welke stappen kun je zelf op korte termijn zetten om de teelt te verduurzamen? Edward Vander Linden, Stewardship & New Farming Technology manager Syngenta Benelux, deelt zijn visie op deze vragen en zal toelichten op welke innovaties Syngenta inzet om de landbouw verder te verduurzamen.

Spuitdoppendemonstratie en informatie over gewasbeschermingsmiddelen

En natuurlijk bent u ook welkom op onze stand op het sponsorplein. Hier hebben wij een demonstratie waarbij verschillende spuitdoppen en druk worden vergeleken. U ziet direct het verschil in drift! 

Tevens kunt u met eigen ogen het verschil zien van de werking op Rhizoctonia solani en op zwarte spikkel van Amistar in vergelijking tot een nieuw referentiemiddel. 

 

Syngenta hoofdsponsor Aardappeldemodag Westmaas

Woensdag 22 augustus 2018 van 10 tot 19 uur - Groeneweg 3, 3273 LP, Westmaas
Voor meer informatie kijk op: 
www.aardappeldemodag.nl