Bloemkool & broccolicontactdag | Syngenta Nederland

You are here

Bloemkool & broccolicontactdag

Groentezaden
07.10.2019
Bloemkoolnieuws

Op 29 november organiseert VollegrondgroenteNet de jaarlijkse bloemkool -broccolicontactdag bij broccoliteler René Verdonk in Wervershoof. Deze netwerkbijeenkomst is een seizoensafsluiting voor de telers en een uitstekend moment voor leveranciers, telers en alle branchegerelateerde relaties om in een gemoedelijke sfeer te nerwerken!

Dit jaar opnieuw staat Syngenta op de informatieplein met interessante noviteiten. Joop Hof, die onlangs zijn aankomende pensioen aankondigde en zijn vervanger Niels Botman staan u graag te woord!

Programma

Het programma is nog in voorbereiding maar hier alvast een voorprofje: om de dag meer inhoud te geven starten we met een kenniscafé over bodem en bodemgezondheid met Gera van Os, lector bodem aan de Aeres Hogeschool. Niels Zuurbier, LTO Vakgroepvoorzitter Vollegrondsgroente neemt de telers later in de middag mee in de ontwikkelingen in de sector. Er is volop gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje en een hapje. De dag wordt afgesloten met een buffet.

Datum en locatie

Vrijdag 29 november van 13.30 tot 19.00 uur

Bij René Verdonk, Liederik 3, Wervershoof

Graag tot ziens!

Joop&Niels
Niels en Joop tijdens de Syngenta bloemkool en broccoli open dag afgelopen 21 september.