Tomaten Inspiratiedagen | Syngenta Nederland

You are here

Tomaten Inspiratiedagen

Groentezaden
27.08.2020
Nieuwe tomaten demokas

Tomato Vision | 8, 9 & 10 september | Schrijf u nu in!

Eerder dit jaar openden we Tomato Vision, onze gloednieuwe demokas en bezoekerscentrum, op een virtuele manier. Het is onze “showroom” waar we u onze nieuwe rassen presenteren, graag met u bijpraten en van ideëen wisselen.

Omwille van Covid-19 kunnen we dit jaar geen grote groepen ontvangen, maar we vinden het wel enorm belangrijk om in contact met u te blijven en inspiratie op te doen. Daarom organiseren we de Tomaten Inspiratiedagen waarbij we u graag, Coronaproof, ontvangen in Tomato Vision.

We organiseren verschillende informatieve sessies waarop u zich kunt inschrijven. Het aantal deelnemers per sessie wordt beperkt om afstandsregels te kunnen respecteren, wij hopen hiervoor op uw begrip. Indien het voor u niet mogelijk is om deze sessies bij te wonen, of u liever een persoonlijke afspraak maakt, laat het ons weten.

Wilt u deelnemen? Schrijf u snel in en geef uw voorkeur aan! Wij houden rekening met de hygiëne regels omtrent Covid-19, alle nodige  voorzorgsmaatregelen worden in acht genomen.

Aanmelden

Praktische informatie
Waar: Coldenhovelaan 3, Maasland (opgelet: nog niet door alle routeplanners bekend, HIER is de precieze locatie)
Wanneer: dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 september tussen 13u-14u30 en 15u30-17u  
Hygiëne regels (i.v.m. ToBRFV): zijn HIER te downloaden, lees ze van tevoren aub!

Wij geven u graag een inkijk geven in onze gloednieuwe veredelings- en marketinglocatie. Deze ontmoetingsplek voor de hele keten biedt veel mogelijkheden om te verbinden en elkaar te inspireren. Natuurlijk is ons brede tomatenassortiment te bekijken, met enkele interessante nieuwkomers in meerdere segmenten. Wij geven aandacht aan noviteiten, maar ook aan zaadgezondheid en ons team zal er zijn om alle vragen persoonlijk te beantwoorden. Ook zullen wij u informeren over onze nieuwe introducties in paprika.

Alvast een kijkje nemen? Bekijk de video hieronder!

Om deze content te kunnen zien moet u de Marketing Cookies inschakelen.

Wij kijken ernaar uit om u in Tomato Vision te ontvangen.
Het glasgroenteteam