Fields of Innovation | 25-26-27 september 2018 | Syngenta Nederland

You are here

Fields of Innovation | 25-26-27 september 2018

25.09.2018
Fields of Innovation

Onze experts staan tot uw beschikking op ons platform. Er is dit jaar weer enorm veel te zien. Wij kunnen dan ook speciale programma’s aanbieden voor groepen eventueel met catering en een tour door onze locatie in Enkhuizen.

KOOLGEWASSEN | Het teelt programma van Syngenta voor de koolgewassen is gericht op het leveren van een breed pakket aan resistenties, verbeterde productkwaliteit en een sterke betrouwbaarheid in verschillende groeiomstandigheden. Dit om de teler te verzekeren van een consistente oogst met een hoge opbrengst. Wij delen daarom ook graag de nieuwe bewaar koolrassen met u, nieuwe bloemkoolconcepten en betrouwbare rassen voor de versmarkt, evenals de nieuwe ontwikkelingen in de spruitkool met een goede veldhoudbaarheid. 

SLA | Om ijsbergsla jaarrond te telen met een volledige meeldauwresistentie en een goede prestatie, biedt Syngenta een volledig assortiment aan van betrouwbare meeldauwresistentie rassen. Ook laten wij u graag onze nieuwe spinazierassen zien. Goede veldprestaties en de hoogste Peronospora resistenties zorgen voor probleemloze (industrie) spinazieteelt in heel Europa. Tot slot zullen wij onze baby leaf presenteren die voor de consument waarde toevoegt (langere houbaarheid en blad versheid).

COURGETTE | U zult versteld staan van ons sterke courgette portfolio! Wij zijn marktleider in de groene courgette markt. Dit dankzij een zeer hoog opbrengstpotentieel van onze rassen, resistentie tegen virussen en een hoge kwaliteit die goed aansluit op de  marktbehoefte. 

UIEN | De Diamant Selectie van Syngenta wordt vertegenwoordigd door harde uien met een goede huidkwaliteit die ondersteuning bieden aan uientelers en handelaren die hun areaal jaarlijks uitbreiden. De oplossing voor optimale opslag en houdbaarheid!

Bezoek ons op 25, 26 en 27 september
Van 9u30 tot 17u

Contact informatie
Internationaal: [email protected]
Benelux: [email protected]

Like us on Facebook

Locatie (klik om Google Maps te openen)

De ruil 1, Wervershoof

Bekijk hier de video!

Om deze content te kunnen zien moet u de Marketing Cookies inschakelen.