You are here

Syngenta - Reflect toegelaten in wortelteelt

Schimmelbestrijding in wortelteelt is een uitdaging, met name door afwisselende weersomstandigheden. Met Reflect, nieuwkomer in wortelteelt, kiest u voor een doeltreffende bescherming tegen Alternaria (loofverbruining) en echte meeldauw, twee schimmelziekten die alle jaren voorkomen. Reflect onderscheidt zich bovendien door een langdurige werking. Zo verkleint u ook de kans op Sclerotinia, ook bekend als rattenkeutelziekte, die planten vooral onder vochtige omstandigheden aantast.

Reflect is een uitstekende aanvulling in uw gewasbescherming, omdat het zeer snel regenvast is en een langdurig effect op de schimmel heeft. Bij een vroege toepassing van Reflect, is er een geringe kans op het terugvinden van de actieve stof in de peen.
 

Reflect is vanaf nu toegelaten in peen ter bestrijding van echte meeldauw (Erysiphe dauci) en loofverbruining (Alternaria dauci).

Reflect mag twee keer met 1 l/ha toegepast worden, met een interval van 14 dagen en een veiligheidstermijn van 14 dagen.

> Ons advies: Reflect preventief inzetten (T1).

Afgelopen jaar is Reflect heel positief uit de proeven gekomen:

 

Reflect is zeer betrouwbaar vanf de strat en tot het einde: bekijk hier waarom Reflectu veel waarde en zekerheid kan bieden: