Veel mogelijkheden voor chemische onkruidbestrijding zijn er niet. Het is dan ook belangrijk dat bij het planten schoon wordt begonnen. Wanneer men het perceel gaat bewerken om te planten zullen kleine onkruiden goed worden bestreden, maar grotere onk| Syngenta Nederland

You are here

Veel mogelijkheden voor chemische onkruidbestrijding zijn er niet. Het is dan ook belangrijk dat bij het planten schoon wordt begonnen. Wanneer men het perceel gaat bewerken om te planten zullen kleine onkruiden goed worden bestreden, maar grotere onk

Veel mogelijkheden voor chemische onkruidbestrijding zijn er niet. Het is dan ook belangrijk dat bij het planten schoon wordt begonnen.

Wanneer men het perceel gaat bewerken om te planten zullen kleine onkruiden goed worden bestreden, maar grotere onkruiden kunnen overleven. Ze kunnen het best eerst worden doodgespoten. Het middel Touchdown Quattro is het aangewezen middel.

 Hoe in de praktijk?

Spuit vlak voor het klaarmaken van het perceel met Touchdown Quattro in een dosiering van 3-4 L/ha. Touchdown Quattro heeft een wachttijd van twee dagen. Touchdown Quattro doodt ook de wortels van onkruiden.

Waarom Touchdown Quattro?

• Effectief tegen zowel breedbladige als grasachtige onkruiden

• Uitstekende dieptewerking tot in de wortels en alle groeipunten

• Goede regenvasttheid

• Breed inzetbaar in land- en tuinbouw en openbaar groen