Assist M36 | Syngenta Nederland

You are here

Hulpstof Assist M36

Met de hulpstof Assist M36 beter resultaat door de verhoogde de bladopname van middelen. Assist M36 verhoogt de opname van veel werkzame stoffen, verbetert de depositie van de spuitvloeistof op lastig te bevochtigen bladeren en verlaagt de drift van spuitdruppels.

Het product is als toevoegingsstof (hulpstof) toegelaten door het CTGB onder nr. 15658 N.

Ingrediënten van Assist M36

De hulpstof Assist M36 bestaat voor 80% uit veresterde raapzaadolie en voor 20% uit emulgatoren om de olie in water te kunnen verdelen. Assist M36 heeft geen gevarensymbool nodig op het etiket, omdat de ingrediënten tamelijk mild zijn. Voor de productie van de veresterde raapzaadolie is duurzaam geteeld raapzaad uit Europa gebruikt. De olie is makkelijk afbreekbaar en heeft weinig risico voor oppervlaktewater. Ook de emulgatoren in het product zijn biologisch afbreekbaar en worden in Europa geproduceerd.

Tips bij gebruik Assist M36

Ons advies is om Assist M36 toe te voegen na bereiding van de complete spuitvloeistof. Na toevoeging van de hulpstof is het belangrijk om goed te roeren. Geadviseerd wordt om Assist M36 in een concentratie van 250 ml per 100 liter (0.25%) of lager toe te voegen. Daarnaast is het advies om de concentratie zo aan te passen dat er niet meer dan 2 liter en niet minder dan 0.2 liter Assist M36 per ha. wordt toegepast.

Testen Assist M36 in nieuwe combinatie

Wilt u Assist M36 toepassen in een ander gewas of met een ander middel dan vermeld op het etiket?

Neem dan contact op met onze Crop Advisor om de mogelijkheid van een test door te nemen. Wilt u Assist M36 zelf in een testopstelling gebruiken? Dan adviseren wij eerst een proefbehandeling uit te voeren.

Atplus

Bezoek het expert center

Oplossingen voor de sierteelt

Gewassen

Expert Center

Hulpstoffen