SY LAVENDEL, de nieuwe hybride wintergerst MÉT tolerantie tegen gerstvergelingsvirus

Akkerbouwzaden
Syngenta introduceert BYDV tolerante hybride gerstrassen in Nederland

Bent u al begonnen met het inrichten van het bouwplan voor het seizoen 2023-2024? Vergeet daarbij de nieuwe regelgeving rondom de verplichting van rustgewassen niet (klik hier voor meer info).

Voor uitzaai dit najaar biedt Syngenta een nieuw hybride wintergerstras aan met tolerantie tegen gerstvergelingsvirus (BYDV) én prachtige opbrengstresultaten. De nieuwe opbrengstcijfers van SPNA Ebelsheerd ziet u onderaan dit bericht.

SY Lavendel is goed beschikbaar, heeft betrouwbare opbrengstresultaten en is vrij eenvoudig te managen van zaai tot oogst. In het SY Lavendel leaflet vind je alles samengevat.

Dit jaar zijn ook de overige hybride gerstrassen goed beschikbaar en laten ook die weer mooie resultaten zien. In onze nieuwe HYVIDO-folder hebben we alle informatie rondom de rassen en andere nuttige informatie bij elkaar gezet. Van elk ras dat we in Nederland aanbieden, hebben we beknopte leaflets beschikbaar. U kunt deze downloaden op de respectievelijke rassenpagina. Ga daarvoor naar onze overzichtspagina gerstrassen.

Wacht niet te lang met uw keuze en geniet komend seizoen van een prachtig renderend (rust)gewas!

HYVIDO SY Lavendel hybride gerst opbrengstcijfers SPNA 2023

Tabel: Resultaten Rassenonderzoek SPNA locatie Ebelsheerd 2022-2023: Opbrengst en kwaliteit