Nog even...En dan lanceren wij ons Expert Center voor de sierteelt!

Gewasbescherming
Expert Center

Nog even, en dan heeft u altijd de juiste kennis bij de hand over de toepassing van gewasbescherming in uw sierteeltgewas. Eén online platform Ván specialisten, Vóór specialisten, dat is het Expert Center!

Syngenta werkt hard om telers de beste en meest relevante producten te bieden zodat dat iedere bloem-, potplant en boom telt. Dit is wat telt voor u en daarom telt het ook voor ons. Producten hiervoor op de markt brengen vergt een schat aan kennis en inspanning. Hoewel het belangrijk is om een volledig productassortiment te hebben, is de ondersteuning die wij u bieden veel belangrijker. Dit is waar het Expert Center u bij helpt!

Wat kunt u verwachten?

Op het Expert Center vindt u een bron aan informatie die u als sierteelt teler helpen om het meeste rendement uit uw gewas te halen. Zo bieden wij u op ons nieuwe online platform onze kennis over spuittechniek, resistentiemanagement en de juiste inzet van gewasbescherming in uw teelt. Ook schrijven onze Crop Advisors blogs over uiteenlopende onderwerpen die u voorzien van informatie en advies.

Bent u benieuwd? Vanaf begin juni zal het Expert Center live zijn op de Syngenta website! Houd ook uw email en social media in de gaten voor meer informatie.

Graag tot ziens op ons Expert Center!