Profiteer tot 9 weken van nevenwerking op bladluis in aardappelen | Syngenta Nederland

You are here

Profiteer tot 9 weken van nevenwerking op bladluis in aardappelen

Akkerbouwzaden
08.03.2019
Bladluis in aardappelen 9 weken weg met Nemathorin

Aaltjes kunnen opbrengstschade veroorzaken en kunnen in de pootgoedteelt zelfs leiden tot afkeuring van uw partij. Een goede aaltjesbestrijding is dan ook een noodzakelijke en goede investering. Profiteer daarbij van de goede nevenwerking op bladluis.

Ruim de helft van de zeltmeelaardappeltelers heeft ook dit seizoen weer gekozen voor een behandeling tegen aaltjes met Nemathorin 10G. Een behandeling met Nemathorin voorkomt opbrengstschade door aaltjes en heeft een goede nevenwerking op bladluizen. Ook in de pootgoedteelt is dit alles van belang: aaltjes kunnen leiden tot afkeuring van uw partij en voor een extra bescherming tegen luis en virusoverdracht is het effect van Nemathorin ook zeer welkom.

Uitgebreid onderzoek over meerdere jaren heeft aangetoond dat een aardappelgewas behandeld met Nemathorin tot wel 8 weken na het poten vrij wordt gehouden van bladluis (zie grafiek). En dat is mooi meegenomen. Gebruikers van Nemathorin zijn dan ook zeer tevreden over hun keuze en zijn ook zeer te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding van het product.

Nemathorin biedt uitstekende nevenwerking op bladluis

Voorkom aaltjesproblemen in aardappelen