Nog twee plaatsen beschikbaar: Agricultural Sprayer Academy | Syngenta Nederland

You are here

Nog twee plaatsen beschikbaar: Agricultural Sprayer Academy

Gewasbescherming
29.10.2018
gewasbescherming

Een gezond gewas telen vraagt om een goede verzorging. Het beschermen van een gewas tegen ziekten en plagen kan een uitdaging zijn. Wet- en regelgeving van gewasbescherming worden steeds strenger en de voorwaarden aan het gebruik worden aangescherpt. Bij de Agricultural Sprayer Academy leert u alles om uw gewas zo optimaal mogelijk te telen. Lees meer informatie in dit artikel en geef u snel nog op! 

Er zijn nog maar twee plaatsen beschikbaar en de training start op 20 november. De eerste bijeenkomst zal plaatvinden in Ede. 

Het is Syngenta’s ambitie om boeren te helpen gezond en veilig voedsel te produceren en tegelijkertijd onze planeet te beschermen. Verantwoord middelengebruik is daarbij van groot belang. Hieraan wordt vanzelfsprekend uitgebreid aandacht besteed  tijdens deze training. De Agricultural Sprayer Academy (ASA), een initiatief van  Boerenbusiness, Syngenta en Bayer Crop Science en biedt telers een hoogwaardige training die gericht is op alle aspecten van gewasbescherming. Deelnemers worden getraind in hedendaagse en toekomstige technieken en er is aandacht voor verschillende interessante thema's zoals: spuitomstandigheden en communicatie met de omgeving.

De Academy biedt plaats aan 30 telers en de zes bijeenkomsten worden verspreid door het land georganiseerd. De training loopt van november 2018 tot en met maart 2019. Op een interactieve manier worden theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld. Door middel van presentaties, demonstraties en discussies worden onderwerpen uitgelicht en met elkaar besproken. De deelnemers kunnen middels de ASA op een interactieve manier veel van elkaar leren. Zij gaan aan de slag op hun eigen land, maar blijven met elkaar in contact via WhatsApp. Via die weg kunnen zij elkaar tips geven of om hulp vragen over het gezond houden van bepaalde gewassen.

 

Terugblik op de zeer positief ontvangen ASA 2017/2018 training

De eerste editie van de Agricultural Spraying Academy is zeer positief ontvangen door de cursisten. Bekijk de korte video waarin een aantal deelnemers u vertelt hoe zij de Agricultural Sprayer Academy ervaren hebben en welke onderdelen voor hen het meest leerzaam waren. 

Agricultural Spraying Academy

Meer informatie en aanmelden

Als u meedoet aan de ASA kunt u punten voor uw spuitlicentie behalen en ontvangt u tevens een certificaat van deelname.

Klik hier voor de uitgebreide informatie, kosten, aanmelden en de agenda.
U kunt zich op deze pagina ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de Agricultural Sprayer Academy.