Innovatiefonds beloont jouw innovatief idee | Syngenta Nederland

You are here

Innovatiefonds beloont jouw innovatief idee

Gewasbescherming
26.07.2016

Maak ook kans op € 3.000,- 


Zit jij vol vernieuwende ideeën of heb jij de oplossing voor jouw akker- of tuinbouwbedrijf? Dan komt jouw innovatie misschien wel in aanmerking voor een beloning. Jaarlijks stelt het Innovatiefonds voor telers € 13.500 beschikbaar voor goede ideeën.

Het Innovatiefonds voor telers stimuleert innovatie bij agrarische ondernemers in akkerbouw en tuinbouw. Deze ondernemers maken kans op een financiële beloning voor vernieuwende ideeën op het boerenerf. Het Innovatiefonds is een sectorinitiatief met meerdere samenwerkende partners die nauw betrokken zijn bij de agrarische sector. De partners zijn Abemec, Agrico, Agrifirm Plant, BASF, Bayer CropScience, KWOOT, NAJK, OCI Agro en Syngenta. Het Innovatiefonds is een doorstart van het 'Wim Luijkx Innovatiefonds' dat in 2009 door Agrifirm is opgericht en al verschillende ideeën heeft opgeleverd.

Maak ook kans op € 3.000,-
Heb jij een vernieuwend idee en ben je bereid om dat verder uit te voeren? Meld jouw innovatie dan voor 15 november 2016 aan op www.innovatiefondsvoortelers.nl. De jury beoordeelt de ingezonden innovaties. Zien zij potentie in jouw innovatieve concept, product of dienst, dan wordt de beloning toegekend. Naast een juryprijs maak je kans op de publieksprijs van € 750,-. De publieksprijs van het Innovatiefonds voor telers is de prijs voor de beste innovatie bij agrarische ondernemers in akkerbouw en tuinbouw, gekozen door het publiek.

Stuur jouw innovatie in voor 15 november opwww.innovatiefondsvoortelers.nl.