Maak kennis met het Syngenta groenteteam | Syngenta Nederland

You are here

Maak kennis met het Syngenta groenteteam

Gewasbescherming
19.04.2018
Geoxe en Safir

Graag stellen we ons groenteteam aan u voor, zodat u op de hoogte bent bij wie u terecht kunt met vragen over uien, peen en bonen en erwten. Onze Crop Advisors zijn onze ogen en oren in het veld en zij doen dagelijks ervaring op over het gebruik van onze gewasbeschermingsmiddelen in de praktijk. We delen onze kennis graag dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ons team:

Uien:

Jelle Westerlaken, Crop Advisor Akkerbouw

E-mail: [email protected]

Tel: 06 1265 3814

De uienteelt is de specialiteit van Jelle. Binnen Syngenta heeft hij eerst kennis opgedaan op het gebied van uienzaden waarna hij zijn focus heeft verlegd naar gewasbescherming. De teelt van zaaiuien kent nog maar weinig geheimen voor Jelle. Lees verder

 

Bonen en erwten:

Philip Buijck, Crop Advisor Akkerbouw

E-mail: [email protected]

Tel: 06 1297 2466

Philip heeft naast zijn baan bij Syngenta ook nog een akkerbouwbedrijf. Lees hier hoe hij dit combineert en hoe hij zelf ervaring op doet op zijn bedrijf. Deze ervaring neemt hij dagelijks mee in zijn contacten in het veld.

 

Peen:

Steven Dorrestijn, Crop Advisor Akkerbouw en vollegrondsgroente

E-mail: [email protected]

Tel: 06 2270 0948

Steven heeft een berg met ervaring en heeft als doel vroeg risico’s voor u in kaart te brengen, waar u als teler van kunt profiteren. Lees hier met welke uitdagingen Steven dagelijks te maken krijgt en hoe hij deze vertaalt naar kansen voor u!