Syngenta terug op de Fruit Logistica 2017 | Syngenta Nederland

You are here

Syngenta terug op de Fruit Logistica 2017

Gewasbescherming
17.02.2017

Syngenta was afgelopen week voor het tweede jaar op rij terug op de Fruit Logistica in Berlijn. Deze driedaagse internationale beurs staat volledig in de teken van de handel van verse AGF-producten. Het is dé ontmoetingsplek voor alle bedrijven die in deze branche opereren: vanaf het zaad tot in het schap. Dit jaar haalde de beurs 3000 exposanten en 70000 bezoekers.

FL2017 - 3
Bij onze op de stand konden bezoekers met onze laatste noviteiten kennismaken. Deze waren niet alleen een lust voor het oog, maar konden ook geproefd worden. Onze heerlijke snoeptomaatjes bijvoorbeeld. In de keuken stond chef Michel Dussau met zijn team actief en gezellig verse producten klaar te maken. Tijdens deze editie, stond onze versgesneden Crisp Fresh watermeloen centraal. Dit nieuwe ras is uniek door zijn stevige vruchtvlees en lange houdbaarheid, en was welverdiend genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2017!

FL2017
Erik Fyrwald, Syngenta CEO en David Morgan, Head Syngenta Vegetables, waren ook gekomen om diverse relaties in de keten te spreken. David Morgan:“Fruit Logistica is een belangrijke gelegenheid om in contact te komen met onze partners en klanten, en om onze producten en noviteiten te laten zien. Veel van onze klanten zijn echt heel benieuwd naar de producten die straks gaan komen. Ook zijn ze heel erg te spreken over de focus en energie van Syngenta Seeds. WIj danken dan ook alle relaties die aan onze stand een bezoek hebben gebracht.”

FL2017 - 2
Graag tot volgend jaar!