Een goed product verdient een TOP bescherming!

Gewasbescherming
1024x573_bnl_perenboom

 

 

Een goed product verdient een TOP bescherming!

300x200_bnl_perenoogst_in_karren

Afgelopen weken zijn redelijk stressvol verlopen. Van extreme temperaturen naar plaatselijke neerslag gecombineerd met wind. De oogst van Conference peren start wederom vroeg. Voordat de pluk begint is het van groot belang de vruchten een goede bescherming te geven tegen alle mogelijke bewaarziekten. Tijdens de neerslag zijn de vruchten heen en weer geslingerd door de wind en hierdoor kunnen allerlei kleine minuscule scheurtjes ontstaan (dit zie je niet altijd met het blote oog!). Dit zijn ingangspoorten voor bewaarziekten. Nu is het aangewezen die af te dekken met een zeer sterk fungicide met een korte veiligheidstermijn. 

300x200_bnl_switchppdadvertentie

SWITCH® en GEOXE®/SAFIR® zijn de ideale middelen om nu nog in te zetten voor de oogst. Ze combineren een sterke en brede werking en kunnen tot 3 dagen voor de oogst worden gebruikt. SWITCH is het enige bruikbare middel in het afspuitschema met een curatieve werking. Met de curatieve werking van SWITCH kan je de latente aantastingen aanpakken.
De dosering van SWITCH bedraagt 0.8 kg/ha. en van GEOXE/SAFIR 0,4 kg/ha.

300x200_bnl_tip
 Wist u dat?

De toepassing van onze Regulex® 10SG op peer uitgebreid is van één naar drie toepassingen, met een interval van twee dagen tussen de toepassingen. Op appel blijven de vier toepassingen behouden.