Expert Center, het nieuwe platform voor de sierteelt!

Gewasbescherming
Expertcenter

Het is zover! Vanaf vandaag heeft u altijd de juiste kennis bij de hand over de toepassing van gewasbescherming in uw sierteeltgewas. Eén online platform Ván specialisten, Vóór specialisten, dat is het Expert Center!

Er bloeit iets moois voor u...

Op het Expert Center vindt u een bron aan informatie die u als sierteelt teler helpen om het meeste rendement uit uw gewas te halen. Zo bieden wij u op ons nieuwe online platform onze kennis over spuittechniek, resistentiemanagement en de juiste inzet van gewasbescherming in uw teelt. Ook schrijven onze Crop Advisors regelmatig  blogs over uiteenlopende onderwerpen die u voorzien van informatie en advies.

The 'Art of Application'

Spuittechniek in sierteelt gewassen onder glas, bloembollen en boomkwekerij is een vak op zich. Aan de hand van een reeks video’s en blogs kunt u op ons Expert Center gebruik maken van de kennis van onze Crop Advisors. Hoe krijgt u bijvoorbeeld de beste bedekking en indringing in uw sierteelt gewas? En wat is de toegevoegde waarde van het gebruik van hulpstoffen?

Bekijk het hier in de video's van onze experts!

Resistentie en gewasbescherming, wat is de juiste strategie?

Om resistentie ontwikkeling te voorkomen is het belangrijk dat u op de juiste manier afwisselt tussen producten. Belangrijk hierbij is te letten op welk werkingsmechanisme het product heeft. Op ons Expert Center geven wij u graag advies over de juiste strategie!

Klik hier voor meer advies.

Blogs van onze experts

Heeft u zich ooit weleens afgevraagd wat er in onze producten zit of hoe hulpstoffen nu echt werken? Dat vindt u in één van onze blogs. Vaste bloggers in ons team zijn Ruud Roeven, Wesley Akkermans en Maurice Kok. Ze delen met regelmaat hun kennis op het Expert Center... dus zorg dat u niets mist!

Ga hier direct naar de blogs!

Meer weten?

Heeft u vragen over het Expert Center of advies nodig over een probleem in uw sierteelt gewas? Onze Crop Advisors staan voor u klaar! Zo willen we u helpen om het maximale rendement uit uw teelt te halen.


Graag tot ziens op ons Expert Center!