Wij delen graag onze kennis op het UIKC event of de Aardappeldemodag! | Syngenta Nederland

You are here

Wij delen graag onze kennis op het UIKC event of de Aardappeldemodag!

Gewasbescherming
15.08.2022
UIKC ADD

De Landelijke Uiendag, een ontmoetingsplaats van experts! Het event om te netwerken en informatie te delen.

Syngenta is ook van de partij om de nieuwste ontwikkelingen te laten zien! Zowel vanuit de diverse uienrassen die getoond werden door de collega’s van Syngenta Seeds, als vanuit de gewasbescherming. Het belangrijkste thema: "Hoe hielden wij uien gezond zonder gebruik van mancozeb dit jaar?"

Wij praten graag over ons vak! Hoe tevreden is men over de inzet van Orondis® Plus Amistar®? ZIjn de ziekten valse meeldauw en Stemphylium goed aangepakt?

Op de Aardappeldemodag zijn wij op de Binnenbeurs te vinden.
We geven nuttige tips over het voorkomen van ziekten, plagen, het beheersen van onkruiden. Gewasbescherming, dat is ons vak en daar praten we graag over.
Met een demonstratie apparatuur kunnen we u het effect van doppenkeuze laten zien. Welk effect heeft wind op de bespuiting? 
Hoe kan een groeiend aardappelgewas beter met abiotische stress omgaan in tijden van een veranderend klimaat? In de lezingenhal geven we in Westmaas speciale sessies waar u veel vragen kunt stellen.

" Zien we je daar?" 
Leuk! Je kunt via het registratieformulier kans maken op een anemometer! Dit kun je snel regelen door op deze link te klikken.

Graag tot snel.