Wij investeren in kwaliteit van jouw appels en peren

Gewasbescherming
Appels in plukkisten

Elk jaar is weer anders en kent weer andere uitdagingen. Wij blijven ook continu leren en willen jou altijd het beste advies kunnen geven. Je hebt ongetwijfeld al ervaring opgedaan met Switch® en Geoxe®/Safir®. Zoals je weet geven deze twee producten gecombineerd in een schema een ijzersterk resultaat. Ook zelf zien we dit al meer dan 20 jaar lang en in meer dan 1.800 proeven. Tot die conclusie komen ook andere (onafhankelijke) proefbedrijven.

Elke keer komen we tot de conclusie dat Switch gecombineerd met Geoxe/Safir het minste bewaarrot geeft.

Jouw adviseur heeft deze proeven ook gezien, vraag naar zijn/haar ervaringen!

Foto SwitchPPDadvertentie

Een topproduct verdient een top bescherming!

Eén schema voor alle afzetstrategieën is bijna niet mogelijk, dan doe je jezelf en jouw product tekort. Wil je een flexibel schema waar je alle kanten mee uit kunt, dan kan je het schema voor de lange bewaring toepassen. Kies anders het schema wat het beste past bij jouw afzetstrategie.

bewaarschema

Zeker bij een regenachtige oogst, is het verstandig om tussen de verschillende plukken door een extra behandeling uit te voeren met Geoxe of Safir.

Switch in appel is toch veel te duur?!

Nee!... een rotte appel is veel duurder. Kijk naar mijn bierviltje, 6% verschil wordt vaak gemaakt in behandeld versus onbehandeld. Zelfs bij een lage appelprijs kan je een sterk vruchtrotschema makkelijk terugverdienen!

Bierviltje 2

Een nog robuuster schema?!

Heb je een historie met rot of wil je gewoon geen rot in je partij? Dan kun je net als in de proef bij 10 dagen voor de oogst Switch in het lange bewaringsschema toevoegen. Of aanvullend behandelen met een dompelbad. Let wel, dompelen kan een extra residu geven

Hoe verkoopbaar is mijn topproduct?

Bovenstaande schema's bevatten slechts 2 actieve stoffen (zonder de captan). Bijkomend voordeel is dat je met het zwaarste schema niet boven de strengste bovenwettelijke MRL-eisen uitkomt. Ook hebben Switch en Geoxe/Safir geen ARfD waarden, zodat je ook hier niet klem komt te zitten met de bovenwettelijke eisen. Hierdoor blijf je flexibel met mogelijke aanvullende eisen van je afnemers.

Logo's Switch Geoxe Safir

Voor meer informatie over Switch klik hier      Voor meer informatie over Geoxe klik hier       Voor meer informatie over Safir klik hier

Praatjes vullen geen gaatjes……… Daarom hebben we het Fruit Expert Centrum ontworpen. Dit Fruit Expert Centrum is een site die er helemaal op gericht is om kennis te delen. Zo vind je er  bijvoorbeeld interessante proefresultaten (waaronder ook een van de vele Switchproeven zie www.syngenta.nl/fruit-expert-centrum/proefresultaten/appel-en-peer). Maar ook andere onderwerpen komen ruimschoots aan bod, zoals bijvoorbeeld goed resistentiemanagement, achtergrondinformatie over ziekten en plagen en ook spuittechniek. Neem eens een kijkje op: https://www.syngenta.nl/fruit-expert-centrum

EEN VOORSPOEDIGE PLUK GEWENST!