Eerste paprika-oogst in bewogen tijden | Syngenta Nederland

You are here

Eerste paprika-oogst in bewogen tijden

Groentezaden
02.04.2020
Y08385

De eerste oogst van gekleurde paprika's zit er op en we weten dat ieder jaar opnieuw anders is... maar wat een bijzondere tijd!

We hoeven jullie niet uit te leggen dat het in de huidige situatie een hele uitdaging is om ons werk op een goede manier uit te voeren. Nu alle “niet-essentiële verplaatsingen” en persoonlijk contact sterk afgeraden wordt, worden we gedwongen om na te denken hoe we jullie, de telers op een creatieve manier kunnen bereiken en ondersteunen.

We maken hiervoor graag gebruik van de moderne technologie en proberen jullie via video’s van onze verschillende rassen inzicht te geven over de huidige status van bestaande en nieuwe rassen. Om voeling te houden met de lokale situatie van onze klanten, vragen we hen ook om ons filmpjes door te sturen, hierdoor kunnen we ons advies beter aanpassen aan de actuele toestand. Hieronder een voorbeeld en meer filmpjes van en informatie over onze neiuwe rassen vindt u HIER!

Daarnaast is het opvolgen van onze nieuwe proefrassen momenteel bijzonder moeilijk. We zijn dan ook heel dankbaar voor de klanten die ons hun feedback via een voorgedrukt beoordelingsformulier, video’s, telefonisch, ... bezorgen!

We begrijpen dat dit heel spannende en uitdagende tijden zijn voor elk van jullie. We helpen jullie graag waar het kan, aarzel niet om persoonlijk contact op te nemen met uw vertegenwoordiger voor advies en vragen. 

We hopen dat deze situatie snel verbetert en we elkaar weer face to face kunnen spreken. In de tussentijd wensen we jullie veel geluk, succes en vooral een goede gezondheid!

Het Syngenta Paprikateam