Fields of Innovation gaat digitaal

Groentezaden
Fields of innovation

Een ongekend jaar vraagt ​​om een ​​ander evenement: Fields of Innovation gaat digitaal

  • Syngenta Fields of Innovation vindt voor het eerst digitaal plaats van 21 tot en met 25 september, met geweldige nieuwe rassen die waarde bieden door innovatie
  • Groentetelers kunnen uitkijken naar de innovatieve nieuwe rassen van Syngenta die eigenschappen bieden als hittetolerantie en geschiktheid voor mechanisch oogsten om moderne uitdagingen het hoofd te bieden
  • Inschrijvingen zijn nu geopend: www.syngentavegetables.com/fields-innovation

Enkhuizen, Nederland, 3 augustus 2020 - 2020 is een jaar om niet snel te vergeten. Ook Fields of Innovation zal om te onthouden zijn, maar om positieve redenen! We hebben besloten dat het tijd is voor het eerste virtuele evenement.
We hebben een digitale wereld gecreëerd waarin telers en heel de waardeketen verbinding kunnen maken met onze internationale experts door middel van unieke 3D-beelden, video's, technische informatie en live contact.
Bezoekers zullen het allerbeste kunnen ervaren dat Syngenta Vegetable Seeds te bieden heeft.

Ontdek hoe we waarde creëren door innovatie - Onze R&D van wereldklasse brengt nieuwe ontwikkelingen op de markt die gelijke tred houden met de behoeften van klanten en veranderende landbouwomstandigheden. Innovatieve eigenschappen zoals verbeterde hittetolerantie en efficiënter oogsten zijn slechts enkele van de doorbraken die u kunt ontdekken op de Fields of Innovation van dit jaar.

Een evenement waarbij telers centraal staan ​​- Bij Syngenta Vegetable Seeds is een van onze doelen altijd het 'verbinden van mensen' geweest door middel van nauwe partnerschappen en dialogen op lokaal niveau. Dit jaar, met de onzekerheden die COVID-19 heeft gebracht, zagen we een kans om verbinding te maken op een manier die we nog nooit eerder hebben gebruikt.

Maak gebruik van een ongeëvenaard niveau van kwaliteit en expertise - Als we dit jaar virtueel gaan, kunnen we nog steeds onze expertise en wereldleidende portfolio van meer dan 2500 rassen delen. We erkennen de belangrijke rol die proefvelden spelen bij het kunnen bespreken van 'best practices' en de laatste inzichten.

Nieuwe oplossingen die een echt verschil maken - We weten dat ons werk de manier waarop gewassen worden verbouwd verandert, waardoor telers over de hele wereld de productie van gewassen duurzaam kunnen maximaliseren. Door het evenement van dit jaar virtueel te maken kunt u, waar ter wereld u ook bent, nog steeds ontdekken hoe we elke dag lokaal een verschil maken.

Paolo di Lernia, hoofd Global Marketing Communications Vegetable Seeds, bevestigt dat het doel van Fields of Innovation, of het nu fysiek of virtueel gebeurt, hetzelfde blijft. "Ondanks de uitdagingen willen we alle betrokkenen toch de kans geven om onze innovatieve, hoogwaardige gewassen te ontdekken en in contact te komen met internationale experts. Dit is altijd onze aanpak geweest bij Syngenta Vegetable Seeds en zeker ook via Fields of Innovation. Daarom is het zo belangrijk voor ons dat we nieuwe en opwindende oplossingen verkennen waarmee we het evenement virtueel kunnen houden. Op deze manier kunnen we heel de waardeketen kennis laten maken met innovaties die meerwaarde bieden, inclusief nieuwe rassen die een echt verschil maken door verbeterde betrouwbaarheid, langere houdbaarheid en door te voldoen aan de moderne consumentenbehoeften.”

De virtuele editie van Fields of Innovation gaat live in dezelfde periode als de fysieke editie zou zijn - van 21 tot en met 25 september 2020. "In die week, door velen 'Week 39' genoemd, laten we bezoekers virtueel het veld betreden', zegt Brigitte van der Steen, Projectleider Fields of Innovation." Het wordt gecombineerd met een 3D-beleving, waarbij u als bezoeker door het hele veld kunt navigeren en gewassen kunt selecteren die u interesseren. U kunt er dieper in duiken daar waar u video's te zien krijgt, de kenmerken van verschillende rassen kunt ontdekken en u kunt zelfs ter plekke vragen stellen aan een expert. Terwijl u zich een weg baant door de velden, kunt u informatie verzamelen in uw 'goodiebag', die u per e-mail wordt toegestuurd wanneer u uitlogt. Zo neemt u alle interessante informatie mee naar huis. U kunt altijd rekenen op onze expertise. Of u nu thuis, op kantoor of in het veld bent, achter uw computer zit of via uw smartphone deelneemt: wij staan ​​voor u klaar!"

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons virtuele veld. Ga naar www.syngentavegetables.com/fields-innovation om u te registreren en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen

Vooruitblikkend op 2021, kijken we reikhalzend uit u (hopelijk) weer, persoonlijk, te verwelkomen op de volgende editie van Fields of Innovation.


Meer informatie:

Brigitte van der Steen-Millenaar | +31(0)6 306 216 93 | [email protected]