Tomaten- en paprikateam organiseren open dag op donderdag 8 september | Syngenta Nederland

You are here

Tomaten- en paprikateam organiseren open dag op donderdag 8 september

Groentezaden
19.08.2022
Cibello

Op donderdag 8 september organiseren het tomaten- en paprikateam een event voor telers, influencers en plantenkwekers bij het World Horti Center in Naaldwijk. Dat wil jij uiteraard niet missen! 

Niemand minder dan Erben Wennemars zal de hoofdspreker zijn van het evenement! In zijn presentatie vertelt hij over zijn carrière als topschaatser, letterlijk van vallen tot opstaan. Daarnaast zal Marcel Prins, Global Head Germplasm Development bij Syngenta, ook een zeer interessante presentatie geven met betrekking tot de problematiek in zowel de paprika- als de tomatenmarkt. Uiteraard zal er meer dan voldoende ruimte zijn om met elkaar te netwerken. Bovendien stellen wij veel paprika- en tomatenrassen tentoon en zullen we hier alles over vertellen.

Over Erben Wennemars
Met vallen en opstaan heeft Erben Wennemars tijdens zijn sportcarrière geleerd wat winnen is, wat je kunt bereiken als alles moet wijken voor een groter doel. Maar pas daarna leerde hij waar het echt om gaat en dat de grootste tegenslagen de mooiste groeimomenten kunnen zijn. In zijn presentatie vertelt hij over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Centraal hierin staan thema's als persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen.

Programma
13:00 uur: aanvang met versnapering
13:30 uur: start presentatie Erben Wennemars
14:30 uur: pauze 
15:00 uur: start presentatie Marcel Prins
15:30 uur: netwerkborrel
17:00 uur: einde

Highlights
Highlights op deze middag zijn onze nieuwe rassen in paprika en tomaat: Yelsto (geel), Botiful (groen) en Cibello (trostomaat).

Yelsto is Syngenta's nieuwe premium gele paprikaras en omvat het complete plaatje: het ras is productief, sterk tegen binnenrot en gemakkelijk in arbeid. Bovendien heeft het ras een stabiel vruchtgewicht én een uitstekende houdbaarheid.

Botiful is het nieuwe exceptionele groene paprikaras van Syngenta en is zeer betrouwbaar door zijn stabiele vruchtgewicht, regelmatige zetting, hoge productie en uitstekende vruchtkwaliteit.

Cibello is een trostomaat waarbij alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Dit ras is zeer productief, heeft een uitstekende houdbaarheid en een buitgewoon fruitzig zoete smaak. Bovendien is het een generatief, sterk gewastype met een altijd makkelijke zetting.

Praktische tips

  • Het World Horti Center heeft aan de achterzijde van het pand 220 parkeerplekken. Er wordt vriendelijk verzocht hiervan gebruik te maken in plaats van de parkeerplekken aan de voorzijde.
  • Om 13:30 uur zal Erben Wennemars van start gaan. Er wordt verzocht rekening te houden met eventueel verkeer en verhinderingen, zodat we op tijd kunnen beginnen. 
  • Om een duidelijke indicatie te krijgen van hoeveel deelnemers we hebben, willen we je jouw deelname door te geven aan jouw contactpersoon.

Ontdek onze rassen en meer op donderdag 8 september! We kijken uit naar een fantastische middag. Tot dan!