Seed Meets Technology - Innovatieve producten voor ieder groentegewas | Syngenta Nederland

You are here

Seed Meets Technology - Innovatieve producten voor ieder groentegewas

09.09.2019
Innovatieve zaaizaadbehandelingen in groente: FarMore Technologie

Op 24-25 en 26 september staat Syngenta Crop Protection met een stand op de internationale beurs “Seed meets Technology 2019” op Proeftuin Zwaagdijk aan de Tolweg 13 in Zwaagdijk.

Dit is een evenement waarbij het draait om innovatieve zaad- en coatingtechnologie, veredelingssupport, duurzame gewasbescherming, teeltsystemen en rassenkeuze.

Tevens zullen er ook dit jaar vanuit de organisatie verschillende symposia georganiseerd worden, met o.a. de onderwerpen hydroponics en de toekomstvisie van gewasbescherming. Deze kunnen gratis bijgewoond worden. www.seedmeetstechnology.com

Syngenta zal deze dagen FarMore Technology onder de aandacht brengen. FarMore® Technology is een speciaal ontwikkeld platform voor groentezaden dat aansluit op de behoeften van de klant. Syngenta legt zich toe op de ontwikkeling van innovatieve producten voor ieder afzonderlijk groentegewas en combineert oplossingen voor zaaizaadbehandeling met technologieën en diensten voor toepassingen. Zie voor meer informatie www.syngenta.nl/en/farmore

Kom langs bij onze stand, recht tegenover de entree, om meer te weten te komen van dit technologisch platform dat continue in ontwikkeling is!

Tot dan! 

Syngenta aanwezig op Seed meets Technology