Bezoek ons op de Floriade 2022

Over Syngenta

Al sinds 1960 wordt iedere 10 jaar de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade in een Nederlandse plaats georganiseerd. In 2022 is de expo neergestreken in Almere en te bezoeken van 14 april tot en met 9 oktober. 

Het thema dit jaar is ‘Growing Green Cities’: meer dan 400 nationale en internationale deelnemers showen hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Eigenlijk alles om onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Je kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade. En uiteraard geniet je overal op het terrein van 60 hectare van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit!

Syngenta Flowers is gedurende de hele expo aanwezig, met iedere zes weken nieuwe toppers voor in je tuin. Bij Syngenta Flowers dragen we namelijk ook ons steentje bij aan het vergroenen van de wereld. We creëren planten voor in jouw tuin die bijvoorbeeld beter tegen hitte of droogte kunnen, die minder water nodig hebben of die minder gevoelig zijn voor ziekten. En natuurlijk trekken deze prachtige bloeiers ook veel bijen, hommels en vlinders. 

Kom naar onze stand en laat je inspireren! Je vindt ons in de grote kas op het terrein, standnummer 2.13. We zien je heel graag daar, tot dan.

Meer informatie vind je ook op de website van de Floriade