Oogst graanproeven houdt belofte in, nieuwe combine maakte overuren | Syngenta Nederland

You are here

Oogst graanproeven houdt belofte in, nieuwe combine maakte overuren

Over Syngenta
23.08.2019
De eerste indicaties uit de proeven geven zeer hoge opbrengsten, mede door de goede werking van Elatus®Era op roest en ook Septoria.

Jan Hooghiemstra, hier op de foto, is al bijna 35 jaar in dienst bij Syngenta als proefveldspecialist en heeft inmiddels heel wat proeven uitgevoerd en beoordeeld. Sinds dit seizoen heeft hij de beschikking over een nieuwe proefveldcombine. Zijn nieuwe grote liefde. Met deze combine kunnen van de graanproeven alle plotjes afzonderlijk worden geoogst en gewogen. En je hebt direct tijdens het oogsten al alle gegevens in een diagram zoals bijv. gewicht, vochtgehalte, hectolitergewicht enz. Alles volledig computergestuurd.

In onderstaand filmpje ziet u een korte impressie van de oogst van onze tarweproefvelden met de nieuwe proefveldcombine. Ieder jaar vergelijkt Syngenta verschillende middelen. In de proefvelden testen we middelenschema's uitgebreid op o.a. werking en meten we de effecten op opbrengst. Wij kunnen op deze manier komen tot het best mogelijke advies voor u. De eerste indicaties uit de proeven geven zeer hoge opbrengsten, mede door de goede werking van Elatus®Era op roest en ook Septoria.

Nieuwe combine maakt overuren