Topwerkgever in de landbouw! | Syngenta Nederland

You are here

Topwerkgever in de landbouw!

Over Syngenta
03.11.2020

Syngenta Group wordt erkend als een van 's werelds top vijf van toonaangevende biotechbedrijven werkgevers - en de belangrijkste werkgever in de landbouw - in de 2020 Science Careers Top Werkgeversonderzoek. Wij staan op de vierde plaats op de jaarlijkse ranglijst van topwerkgevers
in de biotechnologie, biofarmaceutische, farmaceutische en aanverwante industrieën, en markeert zijn hoogste ranking ooit en de 11e keer in 12 jaar erkenning door de prestigieuze wereldwijde enquête.

We zijn erg trots op deze erkenning van het tijdschrift Science . Het bewijst de toewijding van de Syngenta Group om marktleider te zijn op het gebied van technologie en innovatie. De missie van Group om wetenschappelijke innovaties, technologieën en diensten in te zetten om boeren te helpen de wereld duurzaam te voorzien van beter voedsel, voer, vezels en brandstof, met behoud van hulpbronnen en bescherming van het milieu. We blijven investeren in R&D om telers verder te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld de aankoop van het toonaangevende Italiaanse biologicals bedrijf, Valagro.

 

Het volledige (Engelstalige) persbericht leest u hier: