Het Sustainable Business Report 2019 is gepubliceerd!

Syngenta en duurzaamheid

Syngenta speelt een cruciale rol bij het voeden van de voedselketen de wereld veilig en zorg voor onze planeet. Onze ambitie is om het meest samenwerkende en vertrouwde team in de landbouw te zijn door het leveren van topkwaliteit zaden en innovaties op het gebied van gewasbescherming om de welvaart van boeren te verbeteren, waar ze ook zijn. 

De uitdagingen van nu
Boeren moeten omgaan met klimaatverandering, bodemerosie en verlies van biodiversiteit, evenals veranderende consumentenverwachtingen en opvattingen over landbouwtechnologie. Er is dringend behoefte aan voor innovatie en meer actie om deze uitdagingen aan te pakken, zodat
iedereen wint - van telers tot consumenten en het milieu. 

Hoe helpen wij boeren?
Onze innovatie worden geleid door de samenleving en de natuur, we streven naar laagste residuen in gewassen en het milieu én we investeren waar dat het belangrijkst is voor boeren en de natuur. Daarnaast gaan we belangrijke samenwerkingen aan, onder meer met The Nature Conservancy (TNC).

The Good Growth Plan
In het Sustainable Business Report ook de resultaten van zes jaar The Good Growth Plan. We zijn er heel trots op dat we de meeste doelstellingen ruimschoots behaald hebben. Binnenkort kondigen wij de volgende stappen aan.

Download het rapport of lees hier meer.