Proef onze Groenten van Morgen op 5 oktober in Den Haag

Syngenta en duurzaamheid
Oranje en paarse bloemkool
Bloemkool van de toekomst

Benieuwd hoe een paarse bloemkool smaakt? Ooit een zwarte tomaat gegeten? Kom onze nieuwste groenten proeven in de Syngenta Groentekraam van de Toekomst op vrijdag 5 oktober tussen 11.00-17.00u op het Plein in Den Haag. Samen met onder andere Albert Heijn, Bakker Barendrecht, Vezet en vele telers zetten we daar samen de Grootste Groentekraam van Nederland neer. Voor het volledige programma, klik je hier.

Minister Schouten van LNV komt de markt om 14.00u officieel openen. De Grootste Groentekraam van Nederland vormt het startsein voor de vierde editie van Dutch Agri Food Week. Tijdens deze week kun je in heel Nederland een kijkje komen nemen bij ondernemers, boeren, wetenschappers en studenten die zorg dragen voor ons dagelijks eten en het toekomstige voedselsysteem.

Dit jaar is het thema ‘wat eten we nu en in 2050?’ Wat we in 2050 precies gaan eten weten we nog niet. Maar je kan bij ons wel alvast komen proeven wat er volgend jaar misschien op je bord ligt! Kom langs en smul mee. Tot ziens in Den Haag!