Reglone Bold nu ook inzetbaar in uien, aardbeien, cichorei en sierteelt | Syngenta Nederland

You are here

Reglone Bold nu ook inzetbaar in uien, aardbeien, cichorei en sierteelt

Uien
23.03.2016

Reglone Bold mag vanaf nu toegepast worden in uien, aardbeien, cichorei en sierteelt. De dosering in deze gewassen is 1,5 l/ha. Reglone Bold is toe te passen voor opkomst of voor uitplanten en in aardbeien tussen de rijen.

Iedereen kent het belang om een teelt schoon te beginnen. Geef daarom onkruid vanaf het begin geen kans en kies voor een doeltreffende oplossing. Tussen de toegelaten middelen in de uienteelt is er een nieuwkomer: Reglone Bold, een krachtige herbicide tegen jong kiemend onkruid.

Vanaf nu mag Reglone Bold worden gebruikt in deze teelt, met een dosering van 1,5 l/ha voor opkomst of voor uitplanten. Dit product werkt als contactherbicide en geeft een snelle afdoding van de bovengrondse delen van het onkruid. Optimaal vindt de toepassing plaats onder groeizame omstandigheden op jong kiemend onkruid. Reglone Bold heeft bovendien geen nawerking en is zeer snel regenvast. In uien, mag dit middel voor opkomst tot maximaal 10% opkomst gespoten worden. Om de werking te versterken kunt u een olie toevoegen (let wel op, in dat geval moet het spuiten strikt vooropkomst gebeuren).

Kies doelgericht voor een schone start, kies voor Reglone Bold!
Bekijk hier alle toelatingen.