Passie en actie gezocht!| Syngenta Nederland

You are here

Passie en actie gezocht!

Ben jij mijn opvolger?

Mijn naam is Frank van Antwerpen en samen met mijn collega’s zoeken wij een  enthousiaste opvolger voor mijn functie bij Syngenta. Ik groei door naar een andere functie binnen dit mooie bedrijf na 11 jaar met hart en ziel als Technical Sales Representative tomaten te hebben gewerkt.

Frank van Antwerpen
Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van  onze tomatenrassen in Nederland en eventuele support gevend aan Scandinavië. Je zet proeven op, introduceert en volgt nieuwe rassen op. Je  hebt contact met telers, voorlichters, afzetorganisaties en supermarkten. Al met al een afwisselende en uitdagende baan! 

Met wie heb je te maken?

Uiteraard met je collega’s binnen het glasgroenteteam, maar ook met vertegenwoordigers, product development managers en mensen van R&D zoals veredelaars. 

Waarom vind ik dit zo’n leuke baan?

Deze commerciële baan is leuk omdat je geweldige nieuwe rassen ontwikkelt en verkoopt, omdat je jouw product in de supermarkt ziet liggen, omdat telers enthousiast worden van een nieuw soort tomaat, omdat je nauw samenwerkt met retailers en je ziet dat je product aanslaat bij de consument. 
Omdat je werkt binnen een bedrijf dat aan de basis staat van de voedselketen. Een multinational waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen d.m.v. cursussen, maar vooral van alle (buitenlandse) collega’s die al jarenlang voor dit bedrijf werken.

Wat moet je kunnen?

Had ik al gezegd dat groene kennis ook uitermate belangrijk is? Je moet een tomatenplant van wortel tot kop kunnen lezen en sturen.
Zelf heb ik een bachelor opleiding gevolgd, die is perfect voor de job, maar ook een andere hogere opleiding in de tuinbouw kan zeker ook, of als je denkt het aan te kunnen door je vele ervaring dan kan dat natuurlijk ook.
Bel mij als je meer informatie wil, of bel met Guido De Wit, die kan ook al je vragen beantwoorden!

Hopelijk worden we snel collega’s!

Pak je kans! Je kunt ons je motivatiebrief en CV mailen naar [email protected]. Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Guido De Wit, Benelux Commercial Manager Vegetables Seeds, tel. +32 475 31 50 04.