Syngenta Crop Protection verwerft twee bio-insecticiden van de in UK gevestigde ontwikkelaar van Biocontrole Technologie, Bionema

Gewasbescherming
Tulpen

Bazel, Zwitserland, 26 januari 2022.


Syngenta Crop Protection AG heeft twee nieuwe generatie bio-insecticiden, NemaTrident® en UniSpore®, overgenomen van de toonaangevende ontwikkelaar van Biocontrole Technologie, Bionema Limited.
• NemaTrident® en UniSpore® zullen klanten aanvullende en complementaire technologieën bieden om insectenplagen en -resistentie effectief en duurzaam te beheersen.
• NemaTrident® en UniSpore® zullen de eerste biologische bestrijdingsmiddelen in volledig eigendom zijn in de Syngenta Professional Solutions-portfolio.

Syngenta Crop Protection heeft twee bio-insecticiden van de volgende generatie aangeschaft, NemaTrident® en UniSpore®, om de toenemende resistentie en een breed scala aan insecten en plagen in de tuinbouw en sierteelt, kunstgrasvoorzieningen en bosbouw te bestrijden, waardoor klanten nog meer keuze hebben.
Syngenta Crop Protection verwerft de patenten en handelsmerken voor zowel NemaTrident® als UniSpore®, en het UniSpore®-registratiedossier, en krijgt de volledige wereldwijde ontwikkelings- en commercialiseringsrechten voor de activa. Dit is een belangrijke stap in het opbouwen van een wereldwijd toonaangevend biologisch portfolio in Syngenta Professional Solutions, en opent de mogelijkheid voor uitbreiding in biocontroleoplossingen voor gewasbescherming.

Download hieronder het volledige persbericht in het Engels.