Van Nature introduceert Mademoiselle Cheri met Belido tomaat

Mademoiselle Cheri

Mademoiselle Cheri is een zoet en aromatisch tomaatje dat dat speciale moment, een romantisch avondje, een gezellige avond met vrienden, een verjaardag of gewoon een lekkere 'bankhangavond' net even wat leuker en lekkerder maakt. Sandra van der Veer, marketeer bij telersvereniging Van Nature: 'Mademoiselle Cheri biedt gemak, gezondheid en genieten in één: de tomaatjes zijn 'ready to eat', zitten in een speciaal presenteerdoosje en hebben een smaak, aroma en kwaliteit waar je blij van wordt!"

"Mademoiselle Cheri is een uniek, lekker en verantwoord, smaakvol en ready to eat tomaatje. De van nature dieprode, glanzende tomaatjes zijn als kersen geknipt van de tros, échte cherrytomaatjes dus. De smaak is heerlijk zoet en aromatisch. De tomaatjes eet je zó van het takje dat dankzij de geur extra versbeleving creëert. De cherrytomaatjes van Mademoiselle Cheri zijn verpakt in een speciale, onderscheidende verpakking die je op feestjes en bij snackmomenten zó op tafel
zet. Als het doosje leeg is, kunnen de takjes in de GFT-bak en het lege doosje in de papierbak. Makkelijk, duurzaam én milieubewust", somt Sandra op.

Mademoiselle cheri

Mademoiselle Cheri sluit aan bij consumentenwensen door de combinatie van een aantrekkelijke, duurzame verpakking en een smaakvol, natuurlijk product dat zich mag verheugen in een toenemende belangstelling. "Bijna 75% van de ondervraagde consumenten ziet graag papier/karton als verpakking en dus is het doosje van Mademoiselle Cheri een schot in de roos."

De aantrekkelijke uitstraling en productsmaak passen bij de manier waarop mensen deze tomaatjes het liefst eten: als snack en als traktatie op feestjes (85%). De inhoud van 225 gram wordt door bijna 70% van de ondervraagde consumenten als goed ervaren. Bijna een kwart zou zelfs meer van deze heerlijke tomaatjes in een verpakking willen. Met Mademoiselle Cheri kunnen bedrijven de omzet en omloopsnelheid in troscherrytomaatjes vergroten.

Bron: AGF.nl