You are here

Reflect, nieuwkomer in wortelteelt

Sterke nieuwkomer tegen Alternaria en echte meeldauw

Nieuw op de markt om uw peen zo lang mogelijk gezond te houden: Reflect™, voor een doeltreffende bescherming en uitstekende duurwerking!

Reflect is een krachtige nieuwe generatie carboxamide speciaal voor de vollegrondgroenten. Het wordt zeer snel door de waslaag opgenomen en vervolgens verder in het blad verdeeld. Reflect onderscheidt zich door zijn lange duurwerking. Dit is heel goed te zien in de ziektebestrijdingsproef van Zeewolde in 2015. Bekijk hieronder het Reflect effect:

Reflect effect

> Reflect is toegelaten in peen ter bestrijding van echte meeldauw (Erysiphe dauci) en loofverbruining (Alternaria dauci).

> Reflect mag twee keer 1 l/ha toegepast worden, met een interval van 14 dagen en een veiligheidstermijn van 14 dagen.

Reflect in wortelteelt

In voorgaande jaren vielen de Reflect objecten op doordat het loof langer groen bleef. Onze peenproeven zijn afgelopen seizoenen goed bezocht door verschillende teeltadviseurs, die de schitterende resultaten zelf hebben kunnen beoordelen! Uit proeven blijkt dat bij een vroege toepassing van Reflect, een geringe kans bestaat op het terugvinden van de actieve stof in de peen. Dankzij veel positieve reacties is Reflect een welkome toevoeging die perfect in schema's met andere producten past

Bekijk hier proefresultaten van Reflect:

Reflect in wortelteelt

Dowload hier de nieuwe Reflect brochure