De beste rassenkeuze in sla

Syngenta - Icecastle

Maak kennis met onze prachtige rassen

De mooiste rassen, geschikt voor gepassioneerde telers!

Andijvie, batavia, lollo, butterhead, bindsla, babyleaves, spinazie... en nog veel meer lekkere en kleurrijke bladeren! Stuk voor stuk uniek, waardoor hun teelt veel zorg en aandacht vraagt. De huidige slamarkt is echter moeilijk, maar Syngenta geeft u een voorsprong op de concurrentie. We tellen 150 jaar ervaring in klassieke veredeling en genieten wereldwijd van een toonaangevende positie. Ook weten we hoe belangrijk het voor u is, om extra waarde aan uw product toe te voegen. Bij ons kan u terecht voor een groeikrachtige en betrouwbare teelt, maar ook voor vernieuwing en innovatie ten opzichte van markttrends, klimaatomstandigheden en consumentenvoorkeuren. Uw sla zal voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedingswaarde, veiligheid, smaak, versheid, aantrekkelijkheid, gemak en verpakking.

Nieuwe Bremia fysio BI: 37

Een volledig overzicht van al onze rassen inclusief resistenties tegen de nieuwe bremia fysio 37.

ICEBERG ON TOUR

Na zorgeloos te kunnen slapen met de ‘sla(ap) lekker-rassen Ice Wave en Ice Circle kon je dansend wakker worden met ‘wake-up and hear the music’-ras Ice Music. Dit jaar brengen we alles samen en hebben we een heus Iceberg festival
met nieuwe rassen neergezet.

Ice Music

Wake up... and hear the music!

De nieuwe rassen Ice Party en Ice Music zijn een belangrijke aanvulling op het assortiment ijsbergsla van Syngenta Seeds. Beide rassen combineren een groot oogstvenster met specifieke voordelen op het gebied van kwaliteit, oogstgemak en ziekteresistentie.

Syngenta - Ijssla Icewave

Syngenta ijsbergsla, zorgeloos de hoogste opbrengst!

Sla(ap) lekker, met Syngenta ijsbergsla! Bekijk hier wat de rassen voor u als teler, naast een goede nachtrust, nog meer kunnen betekenen!

Download onze brochures!

Brochure Bladgewassen 2022

Een geheel overzicht van onze bladgewassen

Brochure Iceberg on Tour 2022

Ontdek onze muzikale ijsbergsla rassen!