You are here

10 jaar Revus: Dat vieren we samen met ú!

Na 10 jaar kijken we terug op een grote groep trouwe en zeer tevreden Revus gebruikers. Zo’n 60% van alle aardappeltelers gebruikt nu al Revus om het gewas vrij van Phytophthora te houden. U ook? Graag willen we de gebruikers danken voor de afgelopen jaren en voor hun keuze voor de komende jaren. Want Revus is immers het produkt van de toekomst wat u nu al gebruikt: effectief, regenvast en gemakkelijk.

 

Actie: doe mee en maak kans op een luchtfoto van uw bedrijf

Ontdek meer, test uw kennis op www.10jaarRevus.nl. Tevens maakt u dan kans op een van de drie luchtfoto’s op canvas gedrukt, die we verloten onder de deelnemers van deze kennistest. Zo kunt u over 10 jaar ook terugkijken naar úw bedrijf! De actie loopt tot 1 september en de winnaar zal bekend worden gemaakt in de Syngenta Akkerbouwnieuwsbrief.

phytophthora  bestrijden met Revus

Actie: Laat ons weten waarom u een trouwe Revus gebruiker bent en maak kans op een Revus weerstation

Bent u één van de trouwe Revus gebruikers en kunt u ook terugkijken op 10 jaar Revus? Dan nodigen wij u graag uit om uw ervaring met ons en andere telers te delen (waarom gebruikt u al 10 jaar Revus?). De eerste 10 inzendingen ontvangen en standard Revus weerstationnetje. Klik op onderstaande button en stuur ons een kort mailtje met uw bevindingen. 

phytophthora  bestrijden met Revus