Expert Center NL Banner
Podcasts Expert Center NL

Podcasts

In onze podcasts nemen we je graag mee in de wereld van de experts op het gebied van resistentiemanagement, gewasbescherming en spuittechnieken voor de sierteelt en bomen.

Luister mee naar de experts

Syngenta werkt hard om jou als teler de beste en meest relevante producten te bieden voor het beste teeltresultaat. Hoewel het belangrijk is om een volledig productassortiment te hebben, is de ondersteuning die wij bieden veel belangrijker. Dit is waar het Expert Center bij helpt. In onze podcasts vertellen we meer over onze hoofdthema's: resistentiemanagement, hulpstoffen, spuittechniek en duurzaamheid. Het delen van kennis en ervaringen brengt ons elke dag weer een stap verder naar minimale belasting van het milieu. Veel luister plezier!

Podcasts Expert Center NL

Podcasts voor de sierteelt & bomentelers

In de Podcasts delen onze Crop Advisors hun technische kennis over het telen van bloemen- en planten en het gebruik van onze producten. U vindt meer informatie over de optimale spuittechniek, de werking van onze producten, resistentiemanagement en duurzaamheid.

Wij zullen onze podcasts blijven uitbreiden dus neem regelmatig een kijkje op deze pagina. Wij wensen u veel plezier met luisteren!