Prei

Prei

Syngenta biedt een breed assortiment aan gewasbeschermingmiddelen waardoor de opbrengst en kwaliteit voor uw preiteelt gewaarborgd zijn.

Courgette

Courgette

Syngenta biedt een breed assortiment aan zaden en gewasbeschermingmiddelen waardoor de opbrengst en kwaliteit voor uw courgetteteelt gewaarborgd zijn.

Radijs

Radijs

Syngenta biedt een breed assortiment aan zaden en gewasbeschermingmiddelen waardoor de opbrengst en kwaliteit voor uw radijsteelt gewaarborgd zijn.

chevron_left
chevron_right

Overige vollegrondgroenten

Hierbij horen verschillende bijzondere gewassen, zoals prei, wortel, radijs, courgette of suikermaïs. Stuk voor stuk uniek, waardoor hun teelt veel zorg en aandacht vraagt. Door naar de teelt in zijn geheel te kijken, kunnen we u unieke oplossingen bieden: rassen, gewasbeschermingsmiddelen, service. Ook weten we hoe belangrijk het voor u is, om extra waarde aan uw product toe te voegen. Bij ons kunt u terecht voor een groeikrachtige en betrouwbare teelt, maar ook voor vernieuwing en innovatie ten opzichte van markttrends, klimaatomstandigheden en consumentenvoorkeuren.

Courgetterassen

De juiste rassenkeus in courgette

We beschikken over meerdere courgetterassen voor de verse markt. Ook bieden we u specialties zoals ronde of gele courgettes, die door de consumenten zeer gewaardeerd worden!

Schimmel in prei

Gewasbescherming

Wat als uw gewas met een ziekte te maken heeft? Papiervlekken-, spikkelziekte, roest, Alternaria... Door een goede bescherming aan uw gewas te bieden, verzekert u ook uw oogst en opbrengst...

Hanepoot

Onkruidmanagement

Eenjarige grasachtige onkruiden, hanepoot, zwarte nachtschade... Duizenden onkruidsoorten die uw gewas kunnen belemmeren... Ga voor de beste bescherming van uw planten ten opzichte van onkruid, ga voor een schone teelt!

trips in prei

Insectencontrole

Trips, mineervliegen, motten... zo veel ongewenste gasten kunnen uw teelt bedreigen! Met de juiste insectenbestrijding houdt u uw gewas schoon en ongedeerd.

Prei zaadcoating

Zaaizaadbehandeling

Geef uw wortelzaad een sterke bescherming tegen vliegen met deze coating!