Welkom bij het Fruit Expert Centrum van Syngenta. Onze Crop Advisors hebben met zorg technische informatie over het telen van fruit en het gebruiken van onze producten hier verzameld. U vindt meer optimale spuittechniek, werking van de producten en resistentiemanagement. Zo teelt u niet alleen vandaag, maar ook morgen nog gezond fruit. Voor onze klanten is bovendien via de inlogcode nog meer informatie beschikbaar. 

Om optimale spuittechniek toe te passen, hebben wij diverse video's ontwikkeld om u de helpen met het bereiken van het juiste resultaat.

Spuittechniek in de fruitteelt is een vak op zich. Aan de hand van een reeks video’s, illustraties en toelichtingen kunt u gebruikmaken van de kennis van onze Crop Advisors in onze Fruit Expert Centrum. Deze kennis is opgebouwd op basis van resultaten van uitgebreide R&D programma’s op diverse proeflocaties door de jaren heen. Deze proeven omvatten veel onderzoek naar toepassingsmethoden in de fruitteelt om zo de spuitefficiëntie te verbeteren, minder water te gebruiken en drift te verminderen.

Spuittechniek aardbei

De juiste spuittechniek toepassen in jouw aardbeienteelt? Wij geven je graag tips.

Spuittechniek hardfruit

Spuittechniek op de juiste manier toepassen in appels en perenteelt.

Spuittechniek algemeen

Syngenta voorziet u graag van alle algemene informatie over spuittechniek.

Meer weten over spuittechnieken?

Onze Crop Advisors helpen u graag met teeltgerichte tips voor uw gewas of spuitmethode. Voor vragen staan wij voor u klaar.