Glasgroenten

Glasgroenten

Syngenta biedt een breed assortiment aan gewasbeschermingsmiddelen, waardoor de opbrengst em kwaliteit voor gewas gewaarborgd zijn.

Goed beschermd groeien de mooiste producten

De vele kleurrijke variëteiten en hun bijna oneindige toepassingsmogelijkheden maken glasteelten heel aantrekkelijk voor de retail en de consumenten. Syngenta ontwikkelt nieuwe, hooginnovatieve rassen die hun wensen vervullen. Dat doen we middels smaaktesten bij diverse segmenten, maar ook residuvragen, houdbaarheidsonderzoek en meer... Ook vindt u bij ons een breed gamma aan sterke producten om uw gewas schoon en gezond te houden. Zo kunt u gerust uw teelt zo perfect mogelijk laten verlopen en met een kwalitatief en consistent product de markt in gaan.

Depona

ToBRFV: wat weten we tot nu toe?

ToBRFV verspreidt zich over de hele wereld met grote gevolgen voor producenten van Solanaceae-gewassen. Wij doen er alles aan om de levering van materiaal met ToBRFV te voorkomen door middel van hygiënische maatregelen, intensieve testen en het toepassen van alle internationale normen voor zaadhandel. Wij geloven in transparantie, samenwerking en technische ondersteuning richting de industrie.

Tomatenbloem

De mooiste tomaten, goed beschermd

Wilt u alles weten over onze rassen en onze oplossing voor het optimaal beschermen van uw tomaten.

Paprika

Uw paprika's gezond en ziektevrij

Wilt u alles weten over onze rassen en onze oplossing voor het optimaal beschermen van uw paprika's.