Fruit Expert Centrum

Welkom bij het Fruit Expert Centrum van Syngenta. Onze Crop Advisors hebben met zorg technische informatie over het telen van fruit en het gebruiken van onze producten hier verzameld. U vindt meer optimale spuittechniek, werking van de producten en resistentiemanagement. Zo teelt u niet alleen vandaag, maar ook morgen nog gezond fruit. Voor onze klanten is bovendien via de inlogcode nog meer informatie beschikbaar. 

Proefresultaten fruit

Praatjes vullen geen gaatjes. Zorg voor een goed resultaat...

Spuittechniek

Middelen werken alleen als het op de juiste plek komt. Slechte spuiten bestaan niet

Resistentiemanagement

Goed resistentiemanagement is belangrijk om morgen ook middelen beschikbaar te houden

play_circle
Fruit Expert Centrum:

Veilig voedsel. Veilig gebruik van producten.

Een gezond product telen is onlosmakkelijk verbonden met Stewardship. Het FQC helpt met het telen van gezond en veilig voedsel, door u te helpen voldoen aan de bovenwettelijke eisen van de retail. Ongetwijfeld komen er momenten in de teelt voor wanneer je moet werken met gewasbeschrmingsmiddelen, doe dit veilig. Syngenta is actief in de hele wereld. De kennis die we in alle windstreken opdoen gebruiken we om waar mogelijk de landbouw verder te verduurzamen. In het Good Growth Plan voeren we deze ambitie uit!

Hoe werkt registratie?

Soms duurt het wel 10 jaar voordat we voor het eerst met een product kunnen werken. Na het ontwikkelproces, moet het product toegelaten worden. Voor een toelating moeten we eerst bewijzen dat het werkt én we laten zien dat het veilig is voor de toepasser, de consument en voor de omgeving. We nemen u mee in de reis van het registratieproces