Akkerbouw

Crop Advisors stellen zich voor

Neem contact op

met onze Technische Adviseurs Akkerbouw

Aardappelen

Aardappel

Informatie over gewasbescherming, beslissingsondersteunende systemen en het laatste nieuws over de aardappelteelt, u vindt het allemaal op deze akkerbouw gewaspagina Aardappel.

Gerst

Gerst

Het telen van Gerst biedt vele uitdagingen voor de akkerbouwer. Rassenkeuze, onkruidbestrijding, het bestrijden van ziekten en insecten en de juiste zaaizaadbehandeling horen daar zeker bij. Klik hier voor de akkerbouw gewaspagina Gerst.

Maïs

Maïs

Maïs speelt een hoofdrol in de landbouw, ook bij Syngenta. U vindt een ruime keuze aan maïsrassen, zaadbehandelingsproducten, gewasbeschermingsmiddelen en onkruidbestrijding.

Suikerbieten

Suikerbieten

Suikerbieten telen biedt gedurende het seizoen verschillende uitdagingen. Syngenta biedt een aantal uitstekende oplossingen, Die hun waarde meer dan eens hebben bewezen.

Tarwe

Tarwe

Syngenta is uw akkerbouw partner voor vele gewassen. Tarwe mag daarin niet ontbreken. Lees alles over gewasbescherming, zaadbehandeling en groeiregulatie van Tarwe. Klik hier voor de akkerbouw gewaspagina Tarwe.

Uien

Uien

Uienrassen, gewasbeschermingsmiddelen en onkruidbestrijding voor de uienteelt. Syngenta biedt een compleet gamma voor de Uien akkerbouw. Klik hier voor de akkerbouw gewaspagina Uien.

Peen

Met rassen, innovatieve zaadbehandelingsoplossingen en sterke, breedwerkende middelen is Syngenta actief in de teelt van wortelen.