Koolgewassen

Koolgewassen

Syngenta biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige zaden en innovatieve oplossingen voor gewasbescherming, waardoor de kwaliteit en opbrengst van uw teelt gegarandeerd zijn.

De fascinerende wereld van de koolsoorten

In de steeds veranderende wereld van de koolsoorten doet Syngenta alles om de beste oplossingen aan te bieden. Door innovatieve rassen te ontwikkelen, maar ook middels sterke producten die uw gewas gezond houden. Zo kunt u verzekerd van uw afzet zijn en waarde aan uw kool toevoegen. Samen proberen we zo vooraan de markt- en klantenbehoeftes te lopen. Hieronder kunt u verder klikken om alle informatie over en actualiteiten rondom uw teelt te lezen!

Bloemkool

De juiste rassenkeus in kool

Ontdek wat we u te bieden hebben in de gigantische Brassica familie! In alle soorten: spruit-, bloem-, sluit-, savooi-, boeren- en Chinese kool, beschikken we over diverse rassen voor verschillende teeltomstandigheden en doeleinden. Ook in alle soorten kunt u op TopRes® rassen rekenen, die u een oplossing bieden op knolvoet aangetaste velden.

Sclerotinia savooikool

Gewasbescherming

Syngenta biedt sterke koolrassen met aangepaste agronomische eigenschappen die de groei van koolgewassen kunnen bevorderen. Helaas kunnen koolziektes zoals Alternaria, spikkel- en zwartevlekkenziekte of witte roest nog steeds optreden. Gelukkig hebben wij een breed scala aan effectieve middelen om deze ziektes te voorkomen of te behandelen, en onze Crop Advisors staan klaar om het juiste advies te geven. Ons doel is om te helpen bij het realiseren van een succesvolle koolteelt. Bezoek onze website voor meer informatie over onze koolrassen en gewasbeschermingsmiddelen.

Pieris op broccoli

Insectencontrole

Ongewenste bezoekers zoals bladluizen, mineer- en koolvliegen, galmuggen en rupsen kunnen de gewassen aantasten. Daarom bieden wij oplossingen om deze insecten op afstand te houden en de teelt te beschermen. Onze Crop Advisors helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor een specifieke situatie. Zo kan je optimaal profiteren van een succesvolle teelt. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over hoe wij kunnen helpen in het beschermen van de gewassen.

Kool zaaizaadbehandeling

Zaaizaadbehandeling

Uw sluitkool van luizen beschermen dankzij een effectieve coating? Dat kan...