Parent for breadcrumb:

banner

Wat is Minecto™ One?

Minecto One is een veelzijdige spuitkorrel met unieke eigenschappen. Dankzij zijn uitstekende oplosbaarheid en zachte formulering kan het veilig worden ingezet, zelfs op jonge gewassen. Bovendien is deze spuitkorrel gemakkelijk te mengen met andere producten in een tankmix, waardoor het flexibel kan worden ingezet op verschillende momenten, afhankelijk van de behoefte van het gewas. Hiermee heb je een gebruiksvriendelijk middel tot je beschikking voor effectieve toepassingen en een op maat gemaakte aanpak.

Appel met aantasting

Minecto One:

Formulering

Het product is geformuleerd als een granulaat. Dankzij deze formulering is Minecto One bijzonder zacht voor het gewas en lost het product zeer gemakkelijk op in de tank. Hiernaast wordt de goede oplosbaarheid van Minecto One getoond.

Formulering Minecto One

Gericht en doeltreffend

Minecto One is een nieuw breedwerkende insecticide op basis van de actieve stof cyantraniliprole. Dankzij de translaminaire werking is het mogelijk om plagen te bestrijden op moeilijk te raken plaatsen. Dankzij zijn brede werking past Minecto One in een geïntregeerd gewasbeschermingsprogramma.

Productprofiel Minecto One

BEVAT400 G/KG Cyantraniliprole
FORMULERING                      Water dispergeerbaar granulaat
GEWASSENPitvruchten, erwt zonder peul, wortelen en pruim
WERKINGDirect contact werking en via opname via vreten van het blad, in het blad wordt cyantraniliprole translaminair verdeeld.
DOSERING190 gr/ha
VERPAKKING800 gram