banner

EFFECTIEVE BESCHERMING TEGEN VALSE MEELDAUW

Bij valse meeldauw in ui-achtigen is een effectieve aanpak essentieel. Ontdek hoe Orondis® Plus Amistar® deze uitdaging aanpakt. Door oxathiapiprolin (Orondis Plus) te combineren met azoxystrobin (Amistar), biedt deze geavanceerde combipack een betrouwbare bescherming gedurende het hele seizoen.

Met Orondis Plus Amistar bereik je:

Voelt het alsof valse meeldauw je steeds een stap voor is in de strijd om gezonde uien te behouden? Deze hardnekkige plantenziekte lijkt elk seizoen slimmer te worden, maar met de juiste kennis en middelen kunnen we deze trend keren. Ontdek hoe de beste fungiciden en slimme teeltstrategieën je kunnen helpen valse meeldauw te slim af te zijn.

Het is van cruciaal belang om niet alleen de huidige infecties aan te pakken, maar ook om eventuele resistenties te voorkomen en de effectiviteit van de middelen te behouden. We delen inzichten en praktische tips om valse meeldauw in de uienteelt effectief te bestrijden en resistentie te voorkomen. Zo waarborg je dat je gewasbeschermingsmiddelen ook in de toekomst hun werk blijven doen.

Lees alles over het kiezen van de juiste fungiciden, het toepassen van geïntegreerde ziektebeheersing en het opstellen van een robuust resistentiemanagementplan. Met deze aanpak blijf je valse meeldauw voor en zorg je voor een gezonde, productieve uienteelt, jaar na jaar.

Orondis Plus Amistar

Wat is het?

Zacht voor het gewas. Hard tegen valse meeldauw en bladvlekkenziekte. Lees er hier

Ui

Breed werkingsspectrum

De combinatie Orondis Plus Amistar is effectief tegen meerdere ziektes zoals Valse

Uienperceel

Fungiciden schema in ui

De combinatie Orondis Plus Amistar moet vroeg en preventief worden ingezet en het

Telerservaring

Telerservaring

Verschillende uientelers delen hun ervaring. Lees in artikelen hoe ze hun schema's