Hulpstoffen. Meer effect. Meer succes. Nu in het Syngenta assortiment toegevoegd.

Expert Center

Ons ‘Art of Application’ programma is gericht op de meest effectieve spuittechniek om zo het beste teeltresultaat met gewasbeschermingsmiddelen te behalen. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat het gewasbeschermingsmiddel op de gewenste plek in het gewas terechtkomt. Kortom: elke druppel telt! Het combineren van de juiste hulpstof met uw gewasbeschermingsmiddel kan hierbij helpen. Dit kan uiteraard bij een ziekte- of plaagbestrijding maar ook bij groeiregulatie het geval zijn.

De producten zijn een mooie aanvulling op het Syngenta productportfolio in gewasbescherming en is in lijn met Syngenta’s strategie om telers aanvullende keuzes van producten en technologieën te bieden, om effectief en duurzaam gewassen te kunnen telen. Vanaf 2004 heeft SURfaPLUS met enthousiasme distributeurs en telers laten zien dat toevoeging van een hulpstof de werkzaamheid van een gewasbeschermingsmiddel aanzienlijk kan verbeteren. Afhankelijk van de toepassing kan dat leiden tot een lagere frequentie van de behandelingen en/of een lagere dosering. Zo werden vele telers en specialisten overtuigd door onder andere de zeer effectieve bestrijding van mineervlieg met Mainspring en een sterke verbetering van de groeiregulatie met daminozide.

De door SURfaPLUS geïntroduceerde hulpstoffen ATPLUS UCL 1007, Elasto G5 en sinds 2018 ASSIST M36 als opvolger van de Hasten zijn voor velen bekende namen geworden. Syngenta gaat verder met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde toepassingen met deze producten en zal ook in de toekomst met nieuwe technieken in deze productgroep komen om maatwerk te kunnen leveren aan telers.

Meer weten over wat een hulpstof is? 

Eerder schreven wij de blog: Hoe hulpstoffen uw toepassingen een voorsprong kunnen geven. Daarin vertelden wij alles over de werking en toepassing van een hulpstof. Meer weten hierover? Neem contact op met een van onze sierteelt experts. 

Average: 5 (1 vote)

Author

Marcel Hubers
Marcel Hubers