Meer groen blad zorgt voor meer opbrengst header banner

Meer groen blad voor meer opbrengst

150 kg graan per dag bij groen blad

meer groen blad voor meer fotosynthese in tarwe met Elatus Era
Elatus Era is sterk op Septoria

Beste tegen roest

Op het PPO Westmaas is in 2016 een proef uitgevoerd in het ras Asano, waarbij ELATUS Era in de vlagbladbespuiting is vergeleken met een aantal referentiemiddelen op de werking tegen roest. Met een drone is de hoeveelheid bladgroen gemeten op 1 juli. Later is de opbrengst bepaald. De behandeling met ELATUS Era geeft het meeste bladgroen en een meeropbrengst van 500 kg ten opzichte van het beste referentiemiddel.

Elatus Era heeft de beste werking tegen roest in tarwe

Ook in 2017 de beste

Ook in 2017 is ELATUS Era getest op het PPO Westmaas in het ras Elixer. Nu is de hoeveelheid groene bladmassa gemeten en in een foto vastgelegd, waarbij veel wit duidt op veel groen blad. ELATUS Era geeft door de goede werking op roest meer groen blad (tot 10% meer groen dan de beste standaard), wat bij de oogst 100 tot 400 kg extra opbrengst geeft ten opzichte van de in de praktijk gebruikte referentiemiddelen.

Hoog rendement op elk graanperceel

ELATUS Era zorgt voor een maximale opbrengst op elk tarwe- en gerstperceel. Zo behaalt u het hoogst mogelijke rendement. Meer informatie over ELATUS Era vindt u in onze brochure.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!