Iceberg On Tour 2020

Feel the groove

Na zorgeloos te kunnen slapen met de ‘sla(ap) lekker-rassen Ice Wave en Ice Circle kon je dansend wakker worden met ‘wake-up and hear the music’-ras Ice Music. Dit jaar brengen we alles samen en hebben we een heus Iceberg festival met nieuwe rassen neergezet: ‘ICEBERG ON TOUR’.

Hieronder vinden jullie de line up van onze tour en de deze bulkt van de bekende namen. Eén voor één toppers in hun segment. Dit is dan ook een unieke gelegenheid om alle rassen beter te leren kennen.

Beleef ICEBERG ON TOUR ook via onze Spotify playlist en podcasts! Kom helemaal in de stemming met onze ‘ICEBERG ON TOUR Radio’. Je krijgt er ook de meeste up-to-date informatie. Scroll verder en je ontdekt de link naar ICEBERG ON TOUR Radio.

Alle syngenta rassen onderscheiden zich door:

- betrouwbaarheid onder alle omstandigheden
- volledige Bremia en Nasonovia (0) resistentie en
sterk tegen schot
- perfecte bodemkwaliteit en iets platte vormvaste bol
- frisse groene kleur en zeer uniform
- groot oogstvenster met hoge oogstpercentages
- makkelijk oogsten/te verwerken
- geschikt voor zowel industrie als verse markt

“Een hoop dingen maken Ice Music een topper.”

IJsbergslateler Lex Sijtsma wil zich onderscheiden met kwaliteit. Controle op een goed verloop van de teelt vindt hij belangrijk. Met het nieuwe ras Ice Music is hij verzekerd van sla met een mooie vorm, een breed oogstvenster en een modern pakket resistenties.

“Kwaliteit gaat bij ons boven alles!”

IJsbergslateler Joep Sprenkeling uit Limmen is geen kostprijsdenker. “Ik ben een ander type teler. Bij ons gaat kwaliteit boven alles. Het ras Ice Music van Syngenta past daar prima bij.”

Iceberg on Tour Radio

Beleef ICEBERG ON TOUR ook via onze Spotify playlist en podcasts! Klik hieronder op de link, beluister onze ‘ICEBERG ON TOUR Radio’ om helemaal in de stemming te komen en continu de laatste info te horen.

Zin om in de uitzending te komen. Geef ons een seintje.