Even Voorstellen – Marcel Hubers

Expert Center

Misschien kennen we elkaar al? Mocht dat niet zo zijn, mijn naam is Marcel Hubers en de komende tijd zult u geregeld blogs van mijn hand kunnen lezen. Ik volg mijn collega Ruud Roeven op als Technical Support Manager voor Europa en Afrika. Deze rol is mij niet vreemd aangezien ik dit in het verleden ook mocht doen. Na een omzwerving in de marketing ben ik blij dat ik mijn ervaring en kennis weer kan delen met alle schakels in de markt.  In mijn nieuwe rol ondersteun ik de Crop advisors in de landen in onze regio en zorg ik ervoor dat alle kennis die we in de sierteelt opdoen wordt gedeeld en gebruikt om onze service en adviezen te verbeteren.

Marcel Hubers

 

Naast de commercieel technische verantwoordelijkheid ga ik mij ook bezig houden met duurzaamheid en stewardship in de sierteelt. Deze onderwerpen worden ook in de sierteelt steeds belangrijker en Syngenta heeft hier een sterke focus op, onder andere door middel van ons ‘Good Growth Plan’. Ook besteden wij veel aandacht aan optimale spuittechnieken zodat onze activiteiten zo min mogelijk effect hebben om de omgeving waarin u en wij dagelijks werken. Ik zal in deze initiatieven de uitdagingen in de sierteelt vertegenwoordigen. Ook hierover zult u regelmatig iets kunnen lezen!

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op:

Author

Marcel Hubers
Marcel Hubers