Boerenkool
Boerenkool

Boerenkool

Boerenkool

In de teelten van boerenkool kunnen zaad- en bodemgebonden schimmels problemen veroorzaken rond de kieming en de opkomst van het gewas. Zodra gezaaid is komen schimmels die, zich op het zaad of in de nabijheid van het zaad bevinden tot leven. In boerenkool worden al deze belangrijke schimmels aangepakt door Apron XL en Maxim 480FS. Beide producten uit het FarMore® Technology pakket, waarmee het zaaizaad is behandeld, zorgen er voor dat het kiemende zaadje zich prima kan ontwikkelen tot een sterke plant. De basis voor een prima boerenkool opbrengst.

FarMore Technology

FarMore® Technology

FarMore Technology is een speciaal ontwikkeld platform voor groentezaden dat aansluit op de behoeften van de klant. Syngenta legt zich toe op de ontwikkeling van innovatieve producten voor ieder afzonderlijk groentegewas en combineert oplossingen voor zaadbehandeling met technologieën en diensten voor toepassingen.

FarMore Technology is geen op zichzelf staand product. Het is een technologieplatform dat continu in ontwikkeling is en dat laat zien dat Syngenta zich ten volle inspant om nieuwe en betere methoden voor zaadbehandeling ...

chevron_left
chevron_right