Overige gewassen

Inmiddels is er een groot aantal toelatingen voor FarMore™ Technology gerealiseerd. Maar, Syngenta Seedcare blijft werken aan uitbreidingen van de toelatingen in en buiten Nederland voor kleine gewassen, groenten, kruiden en bloemzaadgewassen. Zie hier alle informatie

BELANGRIJK!: Voor alle door het Ctgb erkende gewassen die onder 'overige gewassen' vallen is geen werkzaamheid-fytotoxiciteitonderzoek uitgevoerd. Er wordt daarom aangeraden om een proefbehandeling uit te voeren voordat het middel gebruikt wordt.

Rucola

Diverse bladgroenten

Bladgroenten zijn in de regel zeer snel groeiend en zeer gevoelige gewassen. Met de toelating van Maxim 480® FS voor de bestrijding van kiem- en bodemschimmels blijven deze gewassen gezond.

Augurk

Diverse vruchtgroenten

Maxim® 480FS was al in de meeste vruchtgroenten toegelaten. Een aantal kleinere gewassen worden toegevoegd aan de lijst

Radijs

Diverse Wortel- en knolgewassen

De grote wortel- en knolgewassen stonden al enige tijd op het etiket van Maxim® 480 FS. Dankzij het FarMore® kleine gewassen project zijn er nog een heel aantal bijgekomen.

Knoflook

Ui-achtigen

Één ui-achtige mag niet ontbreken op de lijst van Maxim® 480FS. Met de komst van knoflook ...

Prei

Stengelgroenten (m.u.v. zeekool en zeekraal)

Stengelgroenten is een belangrijke groep in de groenten teelt. Stuk voor stuk relatief kleine gewassen die nu ook goed beschermd worden tegen kiem en bodem schimmels met Maxim® 480FS.

Bassilicum

Aromatische kruidengewassen

Kruiden gebruiken we allemaal, ook deze zeer diverse groep gewassen kunnen zeer snel ziek worden door schimmels uit de grond. Maxim 480® FS beschermt ze nu

Aromatische wortelgewassen

De naam zegt het al; Wortel gewassen. De wortel wordt gebruikt, Het is dus nodig om deze extra te beschermen tegen ziekten uit het zaad en de grond.

Medicinale wortelgewassen

Medicinale kruidgewassen

Het FarMore™ Technology project heeft ook een aantal medicinale kruidgewassen op het etiket van Maxim® 480FS weten te krijgen.: Een gezonde start voor gezondheid beschermers

Marigold

Diverse medicinale wortelgewassen

Het FarMore™ Technology project heeft ook een aantal medicinale wortelgewassen op het etiket van Maxim 480FS weten te krijgen. Deze gewassen worden op een heel beperkte oppervlakte door heel specialistische telers geteeld. Ook in deze gewassen kunnen veel kiem- en bodemschimmels de opkomst verstoren en de kwaliteit en kwantiteit van de opbrengst verlagen.
De wortel wordt gebruikt en daarom moet deze extra beschermd worden. Een goed begin met een prima zaaizaad behandeling die werkt onder alle weersomstandigheden.

Veredeling en zaadteelt (van toegelaten toepassingsgebieden)

Voor alle toegelaten gewassen moet er eerst zaaizaad geproduceerd worden, voordat er gezaaid kan worden om een eindproduct voor de consument te maken.
De vermeerderingszaden die deze zaden voortbrengen, kunnen nu ook met Maxim 480FS worden beschermd. Een belangrijke kleine toepassing voor zaadbedrijven om te komen tot het beste uitgangsmateriaal voor de uitzaai van het productie gewas.
Een echte FarMore Technology aanpak van begin to eind

FarMore Technology

FarMore® Technology

FarMore® Technology is een speciaal ontwikkeld platform voor groentezaden dat aansluit op de behoeften van de klant. Syngenta legt zich toe op de ontwikkeling van innovatieve producten voor ieder afzonderlijk groentegewas en combineert oplossingen voor zaaizaadbehandeling met technologieën en diensten voor toepassingen.

FarMore® Technology is geen op zichzelf staand product. Het is een technologieplatform dat continue in ontwikkeling is en dat laat zien dat Syngenta zich ten volle ...

chevron_left
chevron_right